ACTUALITAT

ÚLTIMES NOTÍCIES

Victòria de nivell a la copa Lleida

Aquest diumenge el Sènior masculí va disputar el primer partit corresponent a la Copa Territorial de Lleida, que el va enfrontar a la OC La Sentiu, equip de Divisió d’Honor.

Després d’un bon inici, els nostres van aconseguir arribar a la mitja part amb dos gols a zero, després que Jonathan Padrones i Jonathan Esteban fessin pujar els gols al marcador.

La segona part va començar tant bé com la primera. Jonathan Padrones va ser capaç de perforar la porteria rival dues vegades en els primers 4 minuts de joc. Seguidament ho faria també Sandro Lagares per aconseguir un parcial de cinc gols a zero.

En el darrer quart de partit va arribar el gol visitant, que no va fer baixar els braços a l’equip i va culminar dues vegades més a porteria, essent Mane Trenado i Jonathan Esteban els autors dels gols.

El partit va finalitzar amb un contundent 7 a 1 per als nostres, que aconsegueixen així el pas a la propera ronda.